Informatii produs

Life Plankton ™ Eye este o crema de ochi anti-imbatranire extrem de eficienta, care va va transforma privirea. Zona conturului ochilor arata mai densa, mai ferma si mai rezistenta, diminuand aspectul ridurilor si al liniilor fine de sub ochi, precum si reducerea zonelor mai umflate, a pungilor si a cearcanelor.Cu cea mai mare concentratie a ingredientului reparator emblema a brandului BIOTHERM- Life Plankton ™, aceasta crema ofera fermitate pielii, ajuta la prevenirea imbatranirii premature a zonei de contur, intareste capacitatea de regenerare a pielii si ajuta la combaterea semnelor proeminente de imbatranire, cum ar fi ridurile tip ""laba de gastii"".

Aceasta crema pentru pungile de sub ochi si anticearcane este testata dermatologic si oftalmologic. Este potrivita si pentru toate varstele, persoanele cu piele sensibila in jurul ochilor si utilizatorii lentilelor de contact.

TEXTURA

Cu o textura hranitoare si lejera, inveleste zona conturului ochilor pentru a forma instantaneu o bariera naturala suplimentara a pielii asigurand protectie impotriva viitoarelor agresiuni, in timp ce o hidrateaza intens si o hraneste. Combate semne de oboseala si imbatranire, cum ar fi pungile si cearcanele.

MOD DE APLICARE:

1. Luati o cantitate mica pe ambele degete inelare

2. Aplicati crema pe zona de conturului a ochilor

3. Folositi miscari circulare, masand usor.

Puteti continua rutina cu serumul LIFE PLANKTON™ ELIXIR si crema BLUE THERAPY ACCELERATED DAY CREAM.