• Dior BRONZE Balsam pentru corp Monoi After Sun Dior Bronze

150 ML 150 ML
Cod 67641

194,00 lei 194.0 RON

Membrii |


CE ESTE:
Noul Dior Bronze Monoï Balm calmeaza pielea incalzita dupa expunerea la soare, o hidrateaza si extinde intensitatea bronzului cu pana la o luna dupa ultima expunere la soare.
Noul Dior Bronze After-sun Care improspateaza si hidrateaza pielea uscata de soare. Imediat dupa aplicare, bronzul este infrumusetat pe termen lung, iar pielea primeste aroma delicata a florilor polineziene. Actiune de calmare: textura ultraproaspata, lejera si fondanta a Monoï Balm calmeaza imediat pielea incalzita dupa expunerea la soare.
Actiune de hidratare: formula sa cu extracte de monoï rehidrateaza pielea si compenseaza uscaciunea cauzata de expunerea la soare. Pielea este hidratata, improspatata si mai supla.

Actiune de prelungire a bronzului: imbogatit cu un complex de prelungire a bronzului, Dior Bronze Monoï Balm After-sun Care ajuta la sustinerea si la prelungirea bronzului cu pana la o luna dupa ultima expunere la soare. Pielea este infrumusetata cu un efect sidefiu luminos, nepastrand decat ce e mai bun in soare, pentru un bronz auriu si radios.


CE FACE:
Imediat:
Pielea este hidratata
Pielea este calmata
Pielea este improspatata

Dupa 28 de zile:
Bronzul este prelungit cu o luna
Uscaciunea pielii cauzata de expunerea la soare este diminuata

CUM SE UTILIZEAZA:
Se aplica din abundenta pe fata si pe corp dupa fiecare expunere la soare. Pentru prelungirea bronzului, se repeta aplicarea dupa ultima expunere la soare.