Informatii produs

Aroma catifelata si mieroasa a florilor de neroli este complementata diafan de aroma de mandarina. Acest miros dulce - acrisor este racoritor si revigorant precum briza Marii Mediteraneene. Gelul de dus cu Neroli si mandarina imbina notele a doua flori albe pretioase pentru a va lasa pielea invaluita intr-un parfum floral - fructat. Gelul de dus se transforma intr-o spuma onctuoasa in contact cu apa, curatand cu delicatete pielea.

Extragand ceea ce are mai bun de oferit continentul European, gama Naturally European te surprinde prin formulele sale luxurioante si somptuoase. Ambalajul artizanal te va conduce intr-o calatorie aromatica de-a lungul Europei. Pe baza de uleiuri esentiale, fara parabeni si SLS, produsele cosmetice Naturally European sunt perfecte pentru rutina zilnica de ingrijire.

La Somerset, suntem pur si simplu pasionati de produsele pe care le cream. Suntem o companie britanica recunoscuta pentru produsele cosmetice de ingrijire, produse ce variaza de la clasicul fabulos la produse inovatoare minunate.