Informatii produs

Biotherm Homme, lider mondial în îngrijirea premium pentru bărbaţi¹, vizează semnele de îmbătrânire din zona ochilor pentru a ameliora ridurile şi cearcănele şi diminua pungile de sub ochi.

Această formulă se absoarbe rapid datorită celor 3 ingrediente active: extract de alge albastre, Pro-Xylane™ şi Life Plankton™, cu proprietăţi de umplere şi redare a fermităţii pielii.

Liniile fine şi ridurile sunt vizibil reduse instant datorită formulei sale inovatoare. În 4 săptămâni, ridurile sunt diminuate, cearcănele sunt estompate, zona ochilor este dezumflată².

¹ Date obţinute de la Euromonitor, value, selling prices, selective retail, 2003-2012
² Test clinic realizat pe 40 bărbaţi caucazieni.

SCUFUNDA-TE INTR-UN NOU UNIVERS AL APEI!

Biotherm este pionier in biologia ingrijirii pielii de peste 60 de ani. Produsele cosmetice avansate de la Biotherm actioneaza in profunzime fiind tolerate excelent de piele deoarece isi extrag eficienta din bogatia apelor. Aceste ape sunt vii, pline de microorganisme, plancton si alge cu proprietati unice exceptionale ce pot oferi noi solutii stiintifice in domeniul sanatatii si frumusetii. Expert in biotehnologie, Biotherm combina aceste ingrediente extrem de eficiente din apa pentru o piele vizibil intinerita, mai rezistenta si mai frumoasa pe zi ce trece.