INFORMAŢII DESPRE LIVRARE

Pregatirea comenzii

Produsele comercializate de Marionnaud Paris, vor fi livrate oriunde in ţară prin compania Nemo Express Services si Delivery Solutions SA (Same Day Courier). Comenzile date pe Marionnaud.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Termeni de livrare

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează:

    - Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus.

Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00.

Livrare Express (Same Day Delivery) 

Serviciul de livrare Express este disponibil doar pentru municipiul Bucuresti si se efectueaza prin Same Day Courier. Programul de livrare este de luni-vineri, dupa cum urmeaza:

Comenzile plasate pana in ora 14:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) urmeaza sa fie livrate in aceeasi zi, pana in ora 20:00

Comenzile plasate dupa ora 14:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) se vor livra in a doua zi lucratoare. 

 

Toate produsele comercializate de Marionnaud Paris, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. Marionnaud.ro nu poate fi ţinut responsabil de termenele de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu ţin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forţa majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve etc.

Comenzile vor fi livrate la adresa trimisa de dvs. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de dvs.

Taxe de transport

  • Pentru comezile sub 175 lei, taxa de livrare este de 15,00 lei.
  • Pentru comenzile de peste 175 lei livrarea se face GRATUIT.
  • Pentru livrarea in aceeasi zi, taxa este de 21,00 lei (Exclusiv pentru Bucuresti).

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge pană la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienti Marionnaud prin apel telefonic la 0753 014 844 (apel cu tariff normal) sau prin e-mail la comenzi@marionnaud.ro