background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după

FOREO face ca îngrijirea de sine să fie simplă, ușoară și plăcută - aceasta este misiunea noastră. Produsele noastre sunt eficiente și testate clinic, oferind rezultate reale. Vă ajutăm să vă atingeți potențialul maxim de frumusețe în timp record și vă dăm posibilitatea de a lucra la bunăstarea dvs. pentru anii următori. Vrem să facem un dispozitiv de autoîngrijire care să vă fie disponibil oricând și oriunde. Vrem să vă facem să vă simțiți bine, rezolvând problemele de îngrijire a pielii. În cele din urmă, vrem să vă economisim timpul, astfel încât să vă puteți concentra pe alte aspecte ale vieții dvs. în timp ce vă simțiți bine în pielea dvs.

Routine
 

De la rutină la ritual în 6 minute

Poți sări peste majoritatea zilelor de spa, economisind timp și bani, doar transformându-ți rutina într-un ritual acasă.

DESCOPERA AICI
Cleansing
 

Curățarea feței

Am venit cu primul aparat de masaj de curățare facială din silicon ultraigienic din lume - originalul și iconicul LUNA™. Acesta îți masează fața, îți curăță porii și previne erupțiile cutanate.

DESCOPERA AICI
Rejuvenation
 

Întinerirea feței

Pentru a îmbogăți fiecare rutină, am lansat produsele esențiale de îngrijire a pielii FOREO, inclusiv seruri, măști și produse de curățare. Acestea vă ajută să îndepărtați impuritățile și asigură o penetrare maximă a antioxidanților care păstrează tinerețea.

DESCOPERA AICI

Ce este FOREO?

Brandul suedez FOREO s-a făcut remarcat pe piața de beauty-tech în 2013 când a lansat dispozitivele pentru îngrijirea și îmbunătățirea aspectului pielii. Acum îți poți curăța tenul cu ajutorul pulsațiilor blânde sau te poți bucura de un lifting prin intermediul unui dispozitiv cu microcurent. Iar în doar două minute poți avea parte de un adevărat tratament facial cu lumină LED. Așadar, brandul te va surprinde prin eficiența și designul unic al produselor. Descoperă gama de dispozitive FOREO disponibilă pe Marionnaud și bucură-te de toate beneficiile tehnologiei.

 

Cum se folosește FOREO?

Modul de utilizare diferă în funcție de tipul de dispozitiv. Însă, pentru a fi folosite, trebuie să îți instalezi aplicația dedicată pe telefon. Prin intermediul acesteia îți configurezi profilul tenului, iar pașii de îngrijire vor fi personalizați. Dar înainte de a folosi orice tip de dispozitiv, elimină complet machiajul. Ulterior, aplică o cremă sau un serum și pornește dispozitivul. Acum te poți bucura de o curățare în profunzime a tenului sau de un masaj de tonifiere. Folosește mișcări circulare, iar atunci când termini, ține apăsat trei secunde pe buton pentru a opri dispozitivul.

 

Ce produse din gama FOREO sunt disponibile pe Marionnaud?

Vrei să aduci inovație în rutina de îngrijire? Marionnaud îți pune la dispoziție produsele brandului suedez. Regăsești FOREO Luna 3, o perie inteligentă potrivită pentru diferite tipuri de ten. Sau poți opta pentru FOREO Luna mini, ideală pentru călătorii. Este disponibil și FOREO UFO mini pe care îl poți folosi pentru a potența efectele măștilor pentru față prin intermediul luminii LED. De asemenea, pentru tonifierea și reducerea liniilor fine poți folosi FOREO Bear. În ofertă vei mai regăsi FOREO dispozitiv anti acneic cu lumină albastră, dar și diferite tipuri de măști FOREO. Alege acum produsul preferat și beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi de minimum 175 lei.