background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după
124 - 1777 RON
Ștergeți toate filtrele
18 articole găsite:

FOREO face ca îngrijirea de sine să fie simplă, ușoară și plăcută - aceasta este misiunea noastră. Produsele noastre sunt eficiente și testate clinic, oferind rezultate reale. Vă ajutăm să vă atingeți potențialul maxim de frumusețe în timp record și vă dăm posibilitatea de a lucra la bunăstarea dvs. pentru anii următori. Vrem să facem un dispozitiv de autoîngrijire care să vă fie disponibil oricând și oriunde. Vrem să vă facem să vă simțiți bine, rezolvând problemele de îngrijire a pielii. În cele din urmă, vrem să vă economisim timpul, astfel încât să vă puteți concentra pe alte aspecte ale vieții dvs. în timp ce vă simțiți bine în pielea dvs.

Routine
 

De la rutină la ritual în 6 minute

Poți sări peste majoritatea zilelor de spa, economisind timp și bani, doar transformându-ți rutina într-un ritual acasă.

DESCOPERA AICI
Cleansing
 

Curățarea feței

Am venit cu primul aparat de masaj de curățare facială din silicon ultraigienic din lume - originalul și iconicul LUNA™. Acesta îți masează fața, îți curăță porii și previne erupțiile cutanate.

DESCOPERA AICI
Rejuvenation
 

Întinerirea feței

Pentru a îmbogăți fiecare rutină, am lansat produsele esențiale de îngrijire a pielii FOREO, inclusiv seruri, măști și produse de curățare. Acestea vă ajută să îndepărtați impuritățile și asigură o penetrare maximă a antioxidanților care păstrează tinerețea.

DESCOPERA AICI