Informatii produs

Pentru sarbatorile de iarna, paleta emblematica de farduri de pleoape 5 Couleurs Couture, cu efectele sale „glazurate”, pare desprinsa dintr-o poveste. Colectia Golden Nights dezvaluie doua noi palete de farduri de pleoape in editie limitata.

Șampanie roz, negru sidefat, auriu intens: fiecare nuanta de fard de pleoape te invaluie in magia iernii si-ti aduce sclipiri in priviri. Cu modelul sau delicat si elegant de fulg-de-zapada, paleta de farduri de pleoape reprezinta un obiect exclusiv* si plin de rafinament.

-O textura cremoasa si confortabila, care nu formeaza cute pe pleoapa.

- Culoare intensa, cu o rezistenta indelungata.

- Un duet de aplicatoare cu doua capete, pentru un maximum de creativitate in exprimare.

* La Dior.

Concepute de catre Laboratoarele Dior, paletele au o textura pudrata fina si cremoasa, care creeaza o senzatie de machiaj imperceptibil. Acestea ofera o intensitate cromatica imediata, de lunga durata, potrivita oricarei culori de ten.

Doua combinatii de culori magice:

- 549 Golden Snow: nuante de piersica aurie, aur alb, auriu-aramiu si maro catifelat, in jurul unui fard de pleoape auriu pur.

- 089 Black Night: negru ultrastralucitor, argintiu platinat, negru satinat si negru de carbune, in jurul unui rosu-burgund intens.

Pentru un aspect natural:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorului capatului lat din burete pentru a deschide privirea.

2. Apoi, pentru definire, se aplica nuanta cea mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului ingust din burete.

3. Cu ajutorul pensulei oblice, se aplica nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, pentru un efect iluminator si de marire a ochilor.