Informatii produs

Paleta 5 Couleurs, adevarata emblema a privirii Dior care concentreaza tot savoir-faire-ul Casei in ceea ce priveste culorile si efectele vizuale, se reinventeaza. Mai creativa, cu o concentratie inca si mai mare de pigmenti, mai bogata in efecte, le permite femeilor sa exploreze fiecare fateta a culorii si sa-si exprime fiecare latura a personalitatii. Cu Paleta 5 Couleurs, devii libera, creativitatea nu mai are limite, iar culorile sunt mai indraznete ca niciodata.

O varietate de texturi reunite intr-o singura cutie, pentru a putea stiliza pleoapele prin jocul suprapunerilor. Gratie savoir-faire-ului laboratoarelor Dior, fidelitatea culorilor a atins un nivel extraordinar: rezultatul de pe pleoape este identic cu cel care se vede in cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu lianti, pentru o senzatie cremoasa pe degete.

Pentru un look natural.se aplica nuanta medie pe toata pleoapa, cu ajutorul aplicatorului din burete rotund, pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa de-a lungul liniei genelor cu partea de liner, pentru definire. Cu ajutorul periei, se ilumineaza cu nuanta mai deschisa zona de sub arcul sprancenei si coltul intern al ochiului, pentru a amplifica privirea.

Pentru un look sofisticat:

Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul aplicatorului din burete rotund, pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa pe linia genelor cu capatul de liner, pentru definire. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, cu capatul din burete rotund, pentru un contrast inca si mai intens, care confera structura privirii.