Informatii produs

CE ESTE:

Fardul de pleoape emblematic Dior este ornat cu un motiv sclipitor si invaluie privirea in nuante vibrante in editie limitata.

CE FACE:

Paleta de farduri de pleoape este disponibila in doua armonii: tonuri calde si aurii sau tonuri argintii, pentru un machiaj elegant al ochilor. Pudra este imperceptibila pe piele, iar culoarea fuzioneaza intr-o pelicula extrem de fina si cu o rezistenta spectaculoasa. O varietate de texturi reunite intr-o singura cutie pentru a stiliza privirea prin tehnica stratificarii (layering). Datorita savoir-faire-ului laboratoarelor Dior, culorile sunt de o fidelitate extraordinara: astfel, rezultatul de pe pleoape este identic cu nuanta si intensitatea din cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu ajutorul unor lianti, pentru o senzatie cremoasa pe degete.

007 Party In Colours : o gama de culori pop, construita in jurul unui fard argintiu, ideal pentru un machiaj sclipitor in timpul Sarbatorilor.

017 Celebrate in Gold : o armonie irezistibila, cu tonuri albe, argintii si negre, in jurul unui fard auriu aprins si al unui maro paietat.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru un aspect natural:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorului capatului din burete rotunjit pentru a deschide privirea.

2. Se aplica nuanta mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire.

3. Se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, cu ajutorul pensulei, pentru un efect de marire a ochilor.

Pentru un aspect elegant:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului din burete rotunjit pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire.

2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei.

3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului din burete rotunjit, creand un contrast mai intens, pentru structurarea privirii.