Informatii produs

CE ESTE?

Paleta de farduri de pleoape emblematica 5 Couleurs se reinventeaza, transformandu-se in 5 Couleurs Couture.

CE FACE?

Fiecare paleta de farduri de pleoape – Denim, Black Bow, Rouge Trafalgar si Mitzah – corespunde unei piese vestimentare emblematice din garderoba Dior, oferind o gama de nuante usor de utilizat si de combinat.

In functie de paleta, fardul de pleoape poate fi mat, satinat, sidefat, metalic sau paietat. Privirea este subliniata printr-un machiaj luminos, in culori superbe.

O textura cremoasa si confortabila, care nu se aduna in cuta pleoapei.

- Culoare intensa, cu o rezistenta extrema.

- O varietate de efecte: mat, satinat, sidefat, metalic, iluminator sau paietat.

- O pereche de aplicatoare cu capete duble, pentru a va putea exprima pe deplin creativitatea.

Concepute de laboratoarele Dior, paletele contin o pudra fina si cremoasa, ultralejera, care ofera imediat intensitatea cromatica rezistenta potrivita oricarei nuante de ten. Pentru prima data la Dior, paletele sunt imbogatite cu ingrediente cu rol de ingrijire: aloe vera, pentru proprietatile sale de calmare, si ulei de pin pentru actiunea sa emolienta. 14 palete de farduri de pleoape cu diverse game cromatice de descoperit, printre care:

- 279 Denim, care omagiaza stilul sic decontractat si atemporal al jeansilor, noua semnatura Dior.

- 079 Black Bow, paleta couture emblematica pentru un look smoky al ochilor, un omagiu adus elegantei franceze si lui René Gruau.

- 689 Mitzah, fardul de pleoape leopard al feminitatii intense, in nuante de chilhlimbar, bronz si cupru.

- 879 Rouge Trafalgar, pentru capodoperele vestimentare rosii care-si lasau amprenta asupra prezentarilor de moda semnate de creator.

CUM SE UTILIZEAZA?

Pentru o privire naturala:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila, cu ajutorului capatului lat din burete, pentru a deschide privirea.

2. Se aplica nuanta mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului ingust de burete, pentru definire.

3. Se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, cu ajutorul pensulei oblice, pentru un efect de marire a ochilor.

Pentru o privire eleganta:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului lat din burete, pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului ingust, pentru definire.

2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei de estompare.

3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului lat din burete, creand un contrast mai intens, pentru structurarea privirii.