Informatii produs

CE ESTE:
Adevarata emblema a privirii Dior, care concentreaza tot savoir-faire-ul Casei in ceea ce priveste culorile si efectele vizuale, Paleta 5 Couleurs se reinventeaza. Mai creativa, cu o concentratie inca si mai ridicata de pigmenti, mai bogata in efecte, paleta 5 Couleurs le permite femeilor sa exploreze fiecare fateta a culorii si sa-si exprime toate laturile personalitatii. Cu Paleta 5 Couleurs, iti exprimi liber personalitatea, creativitatea nu mai are limite, iar culorile sunt mai indraznete ca niciodata.
Pudra este imperceptibila pe piele, iar culoarea fuzioneaza intr-o pelicula incredibil de fina si extrem de rezistenta.

Mat, metalizat, satinat, lamé, sidefat, paietat... efectele sunt la inaltime in noile palete 5 Couleurs si fac culorile sa vibreze cu reflexii multiple. Fiecare armonie a fost conceputa astfel incat efectele si culorile aceleiasi palete sa se suprapuna cu usurinta, pentru a crea un machiaj perfect echilibrat si de o creativitate infinita.

CE FACE:
O varietate de texturi reunite intr-o singura cutie, pentru stilizarea privirii printr-un joc de suprapuneri. Savoir-faire-ul laboratoarelor Dior permite atingerea celui mai inalt nivel de fidelitate cromatica: efectul de pe pleoape este la fel de intens ca nuanta din cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu agenti de legare pentru a crea o senzatie cremoasa pe degete.

CUM SE UTILIZEAZA:
Pentru o privire naturala
Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorului capatului din burete rotunjit pentru a deschide privirea. 2. Se aplica nuanta mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire. 3. Se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, cu ajutorul pensulei, pentru un efect de marire a ochilor.


Pentru o privire eleganta
1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului din burete rotunjit pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire. 2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei. 3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului din burete rotunjit, creand un contrast mai intens, pentru structurarea privirii.