bvlgari man
Parfumurile BVLGARI, nascute la confluenta dintre bijuterie si parfumerie, sunt expresia elegantei mediteraneene contemporane.

Bijutierul-Parfumier modeleaza bijuteriile naturii strabatand intreaga lume si inspirandu-se din diversitatea acesteia, pentru a oferi parfumuri unice, elaborate de cei mai admirati Maitres-Parfumeurs din lume.

 
reneura BVLGARI MAN

O semnatura senzuala unica, o noua declaratie de masculinitate.

DESCOPERA
reneura OMNIA

Inspirat de frumusetea pietrelor pretioase vibrante, pentru sentimentul de libertate infinita.

DESCOPERA
reneura SPLENDIDA

Capteaza nuantele si accentele celor mai nobile flori ale parfumeriei.

DESCOPERA
 

DESCOPERA BVLGARI MAN

bvlgari man

Bvlgari Man Terrae Essence este o imersiune in splendoarea Pamantului, surprinsa cu candoare si autenticitate.

Cald, bogat si instinctiv, noul parfum intruchipeaza puterea datatoare de viata a Pamantului intr-un parfum lemnos de vetiver, modelat intr-un ritual autentic care aminteste de pamantul cultivat.

bvlgari man

Lemnul simbolizeaza legatura dintre viata urbana si lumea naturala. Un joc al echilibrului capturat de semnatura intensa a Bvlgari Man Wood Essence.

Aerul, acea suflare intangibila de prospetime care ne inspira la maretie, este capturat in respiratia inghetata a parfumului Bvlgari Man Glacial Essence.

Focul, care reprezinta originile omului, isi dezlantuie puterea transformatoare, sacra si senzuala cu acordul neo-oriental al lui Bvlgari Man in Black.

Parfumurile BVLGARI, nascute la confluenta dintre bijuterii si parfumerie, sunt expresia elegantei mediteraneene contemporane.

 

DESCOPERA BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE

bvlgari man
bvlgari man

Creat in jurul unor materii prime exceptionale, Bvlgari Man Terrae Essence capteaza fertilitatea pamantului si generozitatea naturii, transpunand aceasta bogatie intr-un parfum lemnos instinctiv de vetiver, de o eleganta eleganta si moderna.

bvlgari man
bvlgari man
bvlgari man
 

DESCOPERA COLECTIA OMNIA

bvlgari man

Creat din claritatea si puritatea stralucitoare a cristalului, Omnia Crystalline este un produs luminos, o apa de toaleta care capteaza transparenta florilor de lotus,prospetimea fructata a nashi si cremozitatea lemnului de balsa.

Un parfum inspirat de pietre pretioase vibrante, pentru sentimentul infinit de libertate. 

Inspirat de pietre pretioase, evocand o senzatie infinita de libertate. La fel ca un colier cu pietre pretioase, Bvlgari Omnia Collection va deveni accesoriul ideal pentru orice ocazie. Compozitia parfumurilor reprezinta o combinatie perfecta de note florale si lemnoase, cu natura lor proaspata si efervescenta, o aroma irezistibila.

bvlgari man
 

DESCOPERA COLECTIA SPLENDIDA

bvlgari man

Unul dintre cele mai tentante si provocatoare arome din paleta parfumierului, patchouli, se afla in centrul acestui parfum chypre-floral. Cele trei fatete diferite ale acestui ingredient iconic se imbina intr-o irezistibila apa de parfum care este clara si pamanteasca, pura si catifelata, o expresie de lux a feminitatii Bvlgari.

Seducator si carnal, parfumul Splendida Bvlgari Patchouli Tentation intruchipeaza emotia unei tentatii sublime inspirata de multitudinea de versiuni Patchouli.  

In colectia Splendida, brandul Bvlgari a surprins nuantele si accentele celor mai nobile flori din lumea parfumurilor, folosind cele mai rare elemente,o dualitate exaltata, care incalca codurile parfumeriei cu note pure si opulente.

bvlgari man
 

BVLGARI MEN COLLECTION

bvlgari man

Man in Black exprima caracterul impetuos și misterios al focului.

CUMPARA ACUM
bvlgari man

Parfumul Bvlgari Glacial Essence surprinde magnitudinea nebanuita a muntilor inghetati.

CUMPARA ACUM
bvlgari man

Bvlgari Man Wood Essence onoreaza natura universala a lemnului.

CUMPARA ACUM
bvlgari man

Man Terrae Essence aduce un omagiu puterii pamantului, bogatiei sale autentice si fertilitatii sale diverse.

CUMPARA ACUM

BVLGARI OMNIA COLLECTION

bvlgari omnia

Omnia Crystalline-creat din claritatea si puritatea stralucitoare a cristalului.

CUMPARA ACUM
bvlgari omnia

Omnia Amethyst este Inspirat de pietre pretioase vibrante, pentru sentimentul infinit de libertate.

CUMPARA ACUM
bvlgari omnia

Omnia Coral -Inspirat de nuantele stralucitoare ale coralului rosu pretios.

CUMPARA ACUM
bvlgari omnia

Omnia Pink Sapphire, un parfum festiv ce capteaza esenta de Frangipani, Pomelo roz spumant si mosc de vanilie.

CUMPARA ACUM

BVLGARI SPLENDIDA COLLECTION

bvlgari splendida

Splendida Patchouli Tentation accentueaza cele mai pretioase fatete ale bijuteriei naturale a parfumeriei.

CUMPARA ACUM
bvlgari splendida

Splendida Jasmin Noir- dualitate exaltata, care incalca codurile parfumeriei cu note pure si opulente.

CUMPARA ACUM
bvlgari splendida

Splendida Tubereuse Mystique este o interpretare a senzualitatii, o invitatie de a te lasa sedusa de aceasta fantezie florala.

CUMPARA ACUM
bvlgari splendida

Splendida Magnolia Sensuel este un tribut adus frumusetii feminine, oferind note puternice si atractive prin ingrediente naturale nobile.

CUMPARA ACUM

DESPRE BVLGARI

bvlgari man

Parfumurile Bvlgari sunt rezultatul intalnirii dintre bijutier si parfumier si reprezinta intruchiparea elegantei moderne, mediteraneene.Spiritul de inovatie, simtul splendorii si maiestria culorilor sunt adanc inradacinate in orasul Roma.Bijutierul-parfumier da forma bijuteriilor naturii, calatorind pe toate continentele, pentru a se inspira din diversitatea pamantului si a crea parfumuri unice, create de cei mai cautati maestri parfumieri din lume.