REGULAMENT UTILIZARE SI ACHIZITIONARE VOUCHER BLACK FRIDAY PASSPORT

 

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „BEAUTY BLACK Passport ” este .C. Ina International S.R.L.,cu sediul în Bucuresti, Calea Floreasca Nr. 60, Tronson 1A, etaj 2, sector 1, având codul de înregistrare fiscală RO404653, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/15547/1991, înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în baza notificării nr. 15032, denumita în continuare „Organizator”.

 

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 12.11.2021 si 14.11.2021 in intreaga retea de magazine fizice Marionnaud de pe intreg teritoriul Romaniei si pe magazinul online www.marionnaud.ro. Lista de magazine poate fi consultata online, la adresa https://www.marionnaud.ro/storesLocator

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Marionnaud,  in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora.

 

 III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1   Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.marionnaud.ro si in magazinele fizice Marionnaud.

 

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „BEAUTY BLACK Passport”

 1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1. 1. In campanie participa produsul Black Friday Passport , identificat in website cu codul intern 78129 , cu pret de vanzare  399 lei ( TVA Inclus)

1.2  Produsul Black Friday Passport nu este supus niciunei reduceri promotionale, oferte de pret sau oferte de  cadou , o data cu achizitionea lui .

1.3. Stocul este limitat pentru produsul Black Friday Passport.

V. 1. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Marionnaud ,  care sunt considerate mijloace de plata.

 

VI.1. Oferta din Campania BEAUTY BLACK FRIDAY nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinele Marionnaud , de pe www.Marionnaud.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

 

VII. MODUL DE DESFASURARE

1.       Achizitia voucherului Black Friday Passport se poate face in limita stocului in perioada : 12.11.2021- 14.11.2021, la pretul de 399 lei. In magazine voucherul este inmanat fizic de catre consultantii nostril, in online voucherul va fi trimis prin metoda de livrare curierat rapid , ales la finalizarea comenzii. Transportul este gratuit.

2.       Reducerea de 30 % prezentata pe voucher  se va aplica direct la casa de marcat pentru achizitiile efectuate in magazinele fizice Marionnaud si direct in cosul de cumparaturi pentru achizitiile din online, de pe websiteul www.marionnaud.ro.in baza codurilor de reducere inscrise pe verso voucherului Black Friday Passport, in perioada: 12.11.2021- 13.11.2022. Reducerile nu se vor aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

3.       Voucherul Black Friday Passport se va prezenta de fiecare data in magazinele fizice la casa de marcat , la finalizarea cumparaturilor . Daca nu se poate prezenta voucherul, nu se  poate aplica reducerea prezentatata pe card.

4.       Pe website ul Marionnaud, reducerea se va aplica la finalizarea comenzii prin introducerea codului promotional inscris pe voucher in campul “Introduceti codul promotional “ in perioada : 12.11.2021-13.11.2022.

 

 

VIII. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produsului achizitionat Black Friday Passport  nu este posibila.

1.2. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat acest lucru nu este posibil.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Marionnaud revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

 

XII. CHELTUIELI INDIRECTE

1. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

XIII. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Marionnaud sau pe site-ul www.marionnaud.ro.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Ina International SRL si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

 

XIV. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

 1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

XV. DISPOZITII FINALE 1

.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Ina International SRL isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.marionnaud.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.