AlgologieAlgologie

OBSERVATORUL NOSTRU UNIC

Un amplasament geografic excepțional pentru laboratoarele noastre, în inima unei lumi marine unice. Acest biotop este o adevărată sursă de inspirație pentru cercetătorii noștri care selectează cele mai puternice extracte, păstrând în același timp acest loc bogat și fragil.

Algologie

O MINUNE GEOGRAFICA

La câțiva metri de laboratoarele noastre, situl Sillon de Talbert, o dună de nisip lungă de 4 km, o adevărată barieră naturală care protejează Arhipelagul Bréhat și biotopul său unic, care găzduiește 800 de specii de alge marine și plante marine. Fără el, Algologie nu ar exista...

Forumule green clean FORMULE
GREEN & CLEAN
O formulă naturală riguroasă și sigură pentru piele. Ingrediente marine active obținute prin biotehnologie pentru a păstra acest mediu fragil și ambalaj FSC. * % din ingrediente naturale
100% made in france 100% MADE
IN FRANCE
Un laborator și o fabrică în Bretania, înconjurate de mare, pe un sit unic și protejat.
EFICIENŢĂ EFICIENŢĂ Inovație și eficiență datorită utilizării celulelor stem, ultra-active care respectă mediul înconjurător fără a jefui marea.
 O CAUTARE LOCALA O CAUTARE
LOCALA
80% din ingredientele noastre active marine naturale provin din Bretania, cu furnizori lângă laboratorul nostru pentru o dezvoltare mai responsabilă."
Algologie


Algologie
Algologie

UN SECRET COSMETIC

Din această grădină marină rafinată ne aprovizionăm ingredientele active Algologie pentru a dezvolta secretul nostru cosmetic puternic, care revitalizează continuu pielea. Un bio-mimetic exclusiv compus din 4 ingrediente active provenite din plante extremofile selectate pentru capacitatea lor de a satisface nevoile vitale ale celor 4 celule fundamentale ale pielii.


"UNDARIA
PINNATIFIDA
Bogat în fucoxantină, protejează tinerețea naturală a celulelor noastre. Fucoxantina, un fel de provitamina A marina, activează sistemele naturale de protecție a celulelor pielii.

Protecție globală împotriva radicalilor liberi pentru toate moleculele vieții, inclusiveADN.

REZULTATE
+ 101% ACTIVITATEA ENZIMELOR DE TINERET (sirtuina 1) (test ex-vivo)
+ 63% PROTECȚIA ADN-ului MITOCONDRIAL (test ex-vivo)

PORPHYRIDIUM CRUENTUM

"PORPHYRIDIUM
CRUENTUM

Această microalgă roșie, bogată în ficoeritrină și oligozaharide, stimulează microcirculația și îmbunătățește oxigenarea naturală.

Sunt globulele roșii ale mării care transportă oxigenul.

REZULTATE
36% DIN VOLUNTARI AU OBSERVAT O ÎMBUNĂTĂȚIRE A MICRO-CIRCULĂRII (test in vivo)
86% DIN OAMENI AU OBSERVAT O SCADERE A ROȘĂȚII DE 19% (test in vivo)"

CRITHMUM MARITIMUM

"CRITHMUM
MARITIMUM

Bogat în acid fenolic, o componentă de bază a olifenolilor, acest booster molecular stimulează toate celulele pielii și în special fibroblastele. Creșterea proteoglicanilor și a constituenților dermici.

Mai mult colagen, mai multa elastina.

REZULTATE
+ 34% COLAGEN ȘI ELASTINĂ (test ex-vivo)
+ 28% MOLECULE ALE MATRICEI DE PIELE (test ex-vivo)"

ERYNGIUM MARITIMUM

"ERYNGIUM
MARITIMUM

Bogat în acizi grași esențiali, polizaharide și aminoacizi, nutrienți esențiali pentru viața celulară.
Această adevărată „sărbătoare celulară” ajută pielea să-și producă moleculele de viață: lipide (legături intercelulare, ceramide), proteine (colagen, elastina și cheratina), carbohidrați (acid hialuronic).

REZULTATE
+ 19% REGENERARE PIELEA (test ex-vivo) + 95% HIDRATARE (test pe 20 de femei)"