Informatii produs

Sampon L’Oréal Professionnel Mythic Oil pentru par gros inspirat de uleiurile traditionale folosite de reginele egiptene. Imbogatit cu ulei esential de argan si extract din flori de smirna, curata perfect si revitalizeaza parul , oferind un aspect sanatos sanatos si usor la atingere. Textura parului este imbunatatita si flexibila.

Misterul este dezvaluit, simturile se relaxeaza sub atingerea experta a stilistului dumneavoastra.

Noua formula cu pana la 10% mai multa concentratie de uleiuri active naturale este inspirata de 2 gesturi ale frumusetii antice, adaptate in functie de tipul parului: uleiuri esentiale pentru par normal si fin inspirate de traditiile egiptene si uleiuri pretioase pentru par gros inspirate de traditiile indiene.

Ulei de argan - acest ulei pretios, extras din legendarul arbore de argan Morrocan, este cunoscut pentru proprietatile sale fabuloase de ingrijire a parului. Imbogatit cu vitamina E, este renumit pentru proprietatile de hranire profunda si disciplinare.

Uleiul de argan din Mythic Oil este destul de comercializat: sprijinim comunitatile locale care o recolteaza in Morroco, precum si biodiversitatea.

Extract de smirna - considerat ca fiind ingredient de vechii egipteni si greci, are, de asemenea, virtuti si in ingrijirea parului: este cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si reparare.Produs pentru ingrijirea parului gros.

Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed, masand scalpul. Se clateste complet.