Informatii produs

Placa profesionala de par pentru coafare si ingrijire L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 Descriere produs: Instrument profesional patentat* pentru stilizarea parului.

Tehnologie cu abur. Prima placa profesionala de styling, dezvoltata de L’Oreal Professionnel in parteneriat cu Rowenta Salon, patentata pentru o transformare instanta ce face parul cu 78% mai putin deteriorat. ACTIUNE: Transformare instanta a parului (2x mai neted**, 2x mai rapid**), respect optim pentru fibra capilara la fiecare utilizare**.

REZULTAT: Coafuri de lunga durata, reduce gradul de rupere a parului**, par usor ca o pana. Par cu aspect natural si mai moale cu Steampod***, indiferent de tipul de par

Mod de utilizare: Umpleti suportul cu apa, folositi apa demineralizata. Nerespectarea acestei recomandari va duce la performante mai slabe ale aparatului dumneavoastra. Porniti aparatul si setati TºC in functie de tipul de par, grosime (alegeti T: par fin: 180ºC / par mediu: 200ºC / par gros: 210ºC) si intensitatea rezultatelor. Asteptati pana cand se opreste licarirea. Uscati parul. sectionati parul in suvite subtiri. Incepeti prin coafarea zonelor inferioare cu gesturi usoare pentru a permite aburilor sa netezeasca fibra inainte.