Distribuiti acest produs
50+75 ML 50+75 ML
Cod 64136 indisponibil

414,00 lei 414.0 RON

289,80 lei

Membrii |


O aroma la fel de puternica ca si senzualitatea. Un mix indraznet de elemente intunecate si luminoase.

La fel ca si orasul care l-a inspirat, New York, Good Girl este indraznet si puternic. O arma a seductiei pentru femeia care il poarta.

Compozitia prezinta o contradictie intre doua parti:una luminoasa care contine arome exceptionale de tuberoza si iasomie sambac ce confera feminitate si una reprezentata de seminte tonka si cacao, plina de mister si eleganta.

Frumusetea modei combinata cu cea a unei expertize inovatoare de inalta calitate pe care doar Herrera o putea obtine. Rezultatul:o sticla cu un design unic, in forma de pantof stiletto. Aroma Good Girl este inspirata de viziunea unica a femeii moderne:indrazneata, sexi, eleganta si enigmatica.

Setul contine:

- Apa de parfum, 50 ml;

- Lotiune de corp 75 ml;

"Carolina Herrera" este un brand international recunoscut pentru eleganta si rafinamentul sau, creat de Maria Carolina Josefina Pacanins, nascuta in Caracas, Venezuela. A creat prima sa colectie de moda in anul 1981, iar primul parfum a fost lansat in anul 1988.

Parfumurile au fost realizate in colaborare cu parfumierii Alberto Morillas, Roseudo Mateu, Ann Gottheb, Emilie Coppermann, Carlos Benaim, Clement Gavarry, Jacques Cavallier, Jean-Marc Chaillan, Olivier Cresp si Carolina Herrera Adriana. In anul 1981 Carolina Herrera s-a mutat la New York, iar brandul a primit recunoastere din partea mai multor publicatii importante.

(0) 0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 0 recenzii