Distribuiti acest produs
  • Givenchy Delicieuse Live Irresistible Delicieuse, Apa de Parfum

  • 30 ML
  • 50 ML
30 ML
Cod 64577 indisponibil

305,00 lei 305.0 RON

244,00 lei

Membrii |


440,00 lei 440.0 RON

Membrii |


Profita de fiecare moment si incalca regulile. Live Irrésistible este parfumul unei femei care se desprinde de conventii si trateaza viata ca pe un loc de joaca. Givenchy aduce la viata acest spirit cu o noua creatie, o delicatesa florala pe cat de indrazneata, pe atat de dulce. Un acord care creeaza dependenta nascut din amestecul prajiturilor Madeleine si a unui trandafir invalid in caramel si care este scos in evidenta de atingerea senzuala a boabelor de Tonka. Un parfum cu adevarat delicios, intr-o sticla chic cu tinele iconice Givenchy. Bucuria de a trai intens, fara reguli sau constrangeri. #LifeisaPlayground.

Givenchy este viziunea contemporana a unui stil inimitabil, eminamente frantuzesc. Un amestec subtil de sarm si fantezie, de clasic si de indrazneala.

Gamele de parfumuri Givenchy sunt create pentru a invalui corpul si pentru a imprima personalitate. Cu o spontaneitate indrazneata, cu o alura seducatoare, cu o feminitate impunatoare sau cu o atitudine eleganta, acestea exprima o identitat puternica, atat de elegant reflectata in sticlele lor sculpturale.

(0) 0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 0 recenzii