Distribuiti acest produs
  • Lancôme La vie est belle Apa de Parfum

  • 30 ML
  • 50 ML
  • 75 ML
  • 100 ML
30 ML
Cod 45540 indisponibil

312,00 lei 312.0 RON

Membrii |


446,00 lei 446.0 RON

Membrii |


498,00 lei 498.0 RON

Membrii |


549,00 lei 549.0 RON

Membrii |


Un manifest al noii ere, universal dar in acelasi timp personal, parfumul construieste feminitatea ca pe o alegere si nu ca pe un standard. O alegere pentru frumusete, o alegere pentru a trai frumos, a trai personal si a fi mereu tu insati.
In acest parfum Lancôme isi impartaseste viziunea asupra frumusetii intr-o creatie exceptională care descrie feminitatea si bucuria de trai.
Semnatura olfactiva unica este creata de 3 dintre cei mai cunoscuti parfumieri francezi, care au ales sa creeze parfumul numai cu ingrediente pure, pretioase.

Familie olfactiva:Floral - fructat.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.

Viata este frumoasa cu Lancôme!

(11) 11 5.0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 11 recenzii

THE BEST!

Cel mai placut parfum EVER, pentru mine! Aroma lui rezista cel mai mult pe pielea mea si are cea mai placuta combinatie de arome. Asta il face pentru mine THE BEST! Recomand cu drag!

Awesome!

Este ca și cum ai purta cea mai frumoasă bijuterie ! Simți cum toți te admiră.

Salutare

Ptr sotia mea scumpa si draga l-am cumparat si este ff multumita de cadou

Superb

Un parfum aparte, cu un miros puternic si persistent

THE BEST!

parfumul care rezista cel mai mult pe pielea mea! daca mai spun ca aroma lui deosebita este exact pe gustul meu, face din acest parfum "the best" pentru mine! il cumpar din nou, din nou si din nou :))

divin

este floral si fructat, are o nota misterioasa si e persistent <3

Un parfum delicios

La vie est belle a devenit foarte comun si extrem de folosit, motiv pentru am si incetat sa il mai folosesc, dar aceasta versiune este de-a dreptul delicioasa, un parfum persistent si savuros.

Multumesc Marionnaud!

Multumesc Marionnaud pentru rapiditatea cu care a ajuns coletul, micile cadouri si bineinteles, autenticitatea produselor. Cu siguranta, raman un client fidel al acestui magazin. Sunteti profesionali!

La vie est belle review

Un parfum extraordinar, imbietor ca mirosul dintr-o cofetarie cu prajituri delicioase, m-a cucerit de la prima aplicare, este un parfum care mi se potriveste dulce, persistent si rafinat.

eleganta la superlativ!

un parfum deosebit, elegant, fin, care m-a cucerit la propriu! Deși foarte popular, mi se pare ca miroase diferit de la o persoana la alta, dând o distincție aparte celei care il poarta! <3

SUPER!!!!!!!!!!!!!

Foarte bun parfumul! Multumesc mult Marionnaud!