Distribuiti acest produs
  • Lancôme La vie est belle Apa de Parfum

  • 30 ML
  • 50 ML
  • 75 ML
30 ML
Cod 45540 indisponibil

304,00 lei 304.0 RON

Membrii |


434,00 lei 434.0 RON

Membrii |


485,00 lei 485.0 RON

Membrii |


Un manifest al noii ere, universal dar in acelasi timp personal, parfumul construieste feminitatea ca pe o alegere si nu ca pe un standard. O alegere pentru frumusete, o alegere pentru a trai frumos, a trai personal si a fi mereu tu insati.
In acest parfum Lancôme isi impartaseste viziunea asupra frumusetii intr-o creatie exceptională care descrie feminitatea si bucuria de trai.
Semnatura olfactiva unica este creata de 3 dintre cei mai cunoscuti parfumieri francezi, care au ales sa creeze parfumul numai cu ingrediente pure, pretioase.

Familie olfactiva:Floral - fructat.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.

Viata este frumoasa cu Lancôme!

(5) 5 5.0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 5 recenzii

Un parfum delicios

La vie est belle a devenit foarte comun si extrem de folosit, motiv pentru am si incetat sa il mai folosesc, dar aceasta versiune este de-a dreptul delicioasa, un parfum persistent si savuros.

Multumesc Marionnaud!

Multumesc Marionnaud pentru rapiditatea cu care a ajuns coletul, micile cadouri si bineinteles, autenticitatea produselor. Cu siguranta, raman un client fidel al acestui magazin. Sunteti profesionali!

La vie est belle review

Un parfum extraordinar, imbietor ca mirosul dintr-o cofetarie cu prajituri delicioase, m-a cucerit de la prima aplicare, este un parfum care mi se potriveste dulce, persistent si rafinat.

eleganta la superlativ!

un parfum deosebit, elegant, fin, care m-a cucerit la propriu! Deși foarte popular, mi se pare ca miroase diferit de la o persoana la alta, dând o distincție aparte celei care il poarta! <3

SUPER!!!!!!!!!!!!!

Foarte bun parfumul! Multumesc mult Marionnaud!