Distribuiti acest produs
  • Dior J'ADORE Apa de Toaleta

François Demachy, Parfumier Creator al Casei Dior, a dorit sa accentueze caracterul luminos al Apei de Toaleta J'adore. A ales sa sublinieze contrastele, sa imbunatateasca fatetele si sa innoiasca prospetimea si, in acelasi timp, sa ramana fidel la semnaturile sale florale. O dorinta de a-l umple cu mai multa lumina, bucurie si pofta de viata.

Notele florale, vesele explodeaza si captiveaza, in timp ce esenta de portocale rosii trezeste simturile si stimuleaza apetitul. Dulceata Magnoliei, cu iz de vanilie si lamaie, intalneste frumusetea plina de viata a Trandafirului din Damasc. Difuzate, aceste esente intalnesc Neroli Vallauris, o floare aleasa pentru notele sale unice. Aceasta floare intensa, la fel de stralucitoare ca albul petalelor sale si la fel de calda ca soarele auriu mediteranean, radiaza lumina si permite stralucirea parfumului J'adore.

"J'adore Apa de Toaleta are un temperament extraordinar. Exista ceva atractiv si sclipitor cu privire la aceasta. Este o explozie imediata, o placere infinita." François Demachy (parfumierul casei Christian Dior)

(0) 0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 0 recenzii