Distribuiti acest produs
  • Givenchy Gentlemen Only Absolute, Apa de Parfum

  • 50 ML
  • 100 ML
50 ML
Cod 60212 indisponibil

350,00 lei 350.0 RON

280,00 lei

Membrii |


489,00 lei 489.0 RON

391,20 lei

Membrii |


Gentlemenul absolut, care straluceste in cel mai bun moment al sau.

Descopera parfumul Gentlemen Only Absolute, un parfum sofisticat si extrem de senzual, esenta absoluta a unui Gentleman. Un parfum cu atitudine ce impune noi standarde, absolut irezistibil.

GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE combina notele metalice de bergamota cu cele calde de safron, nucsoara si scortisoara si cele senzuale de piele si de vanilie.

Rafinat, opulent si impresionant - un parfum pentru serile de gala prin excelenta, ce persista intreaga seara, pana la sfarsit. Acele momente magice in care reusesti sa rezolvi problema prinderii papionului...

Familei Olfactiva:Lemnos Condimentat.

Givenchy este viziunea contemporana a unui stil inimitabil, eminamente frantuzesc. Un amestec subtil de sarm si fantezie, de clasic si de indrazneala.

Gamele de parfumuri Givenchy sunt create pentru a invalui corpul si pentru a imprima personalitate. Cu o spontaneitate indrazneata, cu o alura seducatoare, cu o feminitate impunatoare sau cu o atitudine eleganta, acestea exprima o identitat puternica, atat de elegant reflectata in sticlele lor sculpturale.

(0) 0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 0 recenzii