Distribuiti acest produs
  • Lancôme Juicy Shaker Ulei de buze Juicy Shaker

Cod 58218 indisponibil

106,00 lei 106.0 RON

Membrii |


106,00 lei 106.0 RON

Membrii |


106,00 lei 106.0 RON

Membrii |


106,00 lei 106.0 RON

Membrii |


106,00 lei 106.0 RON

Membrii |


Shake, shake, shake!! Cea mai noua inventie pentru buze tocmai a aparut! E timpul sa alungi plictiseala si sa pui un strop de culoare si de parfum pe buzele tale cu noile glossuri Juicy Shaker de la Lancome.

Ultima noastra inventie are o formula bi-fazica - un ulei fructat si catifelat combinat cu pigmenti in culori superbe pentru buze mai pline de viata. Uleiul nutritiv contine ulei de migdale dulci, Omega 3 si ulei de merisor. Sunt uleiuri dupa care buzele tale vor tanji!

Cu aplicatorul moale si matasos buzele tale vor fi rasfatate. Precum un burete natural, aplicatorul absoarbe doar cantitatea necesara pentru un finish desavarsit. Forma sa ajuta la conturarea rapida a buzelor fara a le incarca. Datorita uleiurilor naturale, Juicy Shaker este un luciu hranitor (nu usuca buzele) si nelipicios. Un luciu pentru buze catifelate, pregatite pentru a fi sarutate cu pasiune!

Aceste glossuri de buze super distractive sunt perfecte pentru un machiaj rapid, fie ca te duci la sala, te intalnesti cu prietenii la un brunch sau la un pahar la ce mai trendy bar din oras. Cu siguranta Juicy Shaker nu de va lasa dezamagita! Tot ce trebuie sa faci este sa le agiti cu putere, cu cat le agiti mai tare cu atat culoarea va fi mai puternica si mai naturala.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant.

Viata este frumoasa cu Lancôme!

(0) 0
Adauga recenzia
Acest produs are momentan 0 recenzii