DESPRE NOI

ISTORIA NOASTRĂ

Originar din Paris, acolo unde începe stilul chic, Marionnaud Paris ştie că pentru a arăta bine, trebuie sa te simţi bine. Astfel, începe şi istoria brandului, in 1984, anul în care Marcel Frydman i-a cumpărat soţiei sale o parfumerie. Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie?


EXPERŢI ÎN FRUMUSEŢE

Frumuseţea este un domeniu al inovării, în continuă mişcare. Marionnaud Paris a deschis un concept nou in lumea parfumeriilor, oferind o experienţă unică pentru clienţii săi – parfumuri şi cosmetice de lux împreună cu o consiliere profesionistă. Marionnaud Paris a fost primul lanţ de magazine de parfumerie ce a oferit clienţilor săi un program de loialitate pentru a crea o relaţie unică şi personalizată. O întreagă lume dedicată Frumuseţii!


ALEGE, COMANDA, COMENTEAZĂ!

Marionnaud Paris este alături de tine în permanenţă oferindu-ţi cele mai bune sfaturi. Aici gaseşti parfumuri selecte, produse de machiaj de ultima modă, accesorii în tendinţe, precum şi produse de îngrijire ce reflectă frumuseţea fiecărei femei. Intră in lumea digitală a frumuseţii şi expertizei Marionnaud Paris si indragosteste-te de mărcile tale favorite!